Szeress bele te is a kiváló MarilyNails acrylgelekbe!

A MarilyNails minőségi termékei már hosszú ideje segítenek a körmösöknek a csodás manikűrök megalkotásában. A műköröm építéséhez mindenképp minőségi anyagokat érdemes használni, annak érdekében, hogy a manikűr esztétikus és minőségi legyen.

Acrylgel ideális választás, ha szeretnél egyszerűen minőségi manikűrt megalkotni. Az acrylgel manapság nagyon népszerű anyag, ami nem is csoda, hiszen rengeteg előnye van. Nagyon könnyű vele bánni. Korábban a zseléé és a porcelán műkörmök és azok előnyei, hátrányai körül kellett választani. Az Acrylgel viszont forradalmasította a műköröm építést, ugyanis a porcelán és a zselé előnyeit ötvözi. A hátrányok pedig minimálisak, így mindenképp jó döntés acrylgelt választani. Ha szeretnél acrylgel-lel dolgozni, akkor mindenképp érdemes a MarilyNails Vision Acrylgel termékcsaládot választani, melynek kifejlesztése során innovatív megoldásokat vettek figyelembe, így igazán jövőbe tekintő, innovatív termékek valósultak meg. Érdemes tudni, hogy a francia szett megépítéséhez clear alapréteget szükséges használni.

Az acrylgel használata akkor a legegyszerűbb, ha speciális ecsetet is használsz hozzá. A Vision Acrylgel ecset tökéletesen alkalmas az acrylgel tömörítésére és elterítésére, mivel a hasi résznél kellő nyomóerő áll rendelkezésre. A Vision Acrylgel ecset lapított befogású, hegyben végződő, természetes szőrű ecset, amely Kolinsky szőrből készült. A szőr hossza a hosszabb, nyújtó mozdulatokra is kiválóan alkalmas, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy kényelmesen és gyorsan tudj dolgozni. Az ecsetet lyukas végű kupak védi, ami megóvja az ecsetet a deformálódástól és a befülledéstől. Bővebb információkért látogass el a marilynails.hu webáruházba és tájékozódj a minőségi termékek kapcsán!