Szedőplatform online rendelése jó áron!

A gyümölcsszedő gépek, vagyis szedőplatformok tartalmaznak egy munkaállványt, amelyet a kezelők a munkahelyükön használnak. Ilyen körülmények között különös figyelmet kell fordítani a biztonságra. A jelenlegi referencia norma az Európai Bizottság EN 280, amely nem felel meg teljes mértékben az ebben a mezőgazdasági környezetben végzett munkavégzés követelményeinek.

Szedőplatform online várja a penda.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtekintheti legmegbízhatóbb berendezéseinket, amiket kedvező áron megvehet. Az Európai Szabványügyi Bizottság, a CEN jóváhagyott egy speciális szabványt, az EN 16952 szabványt, amely 2017 végén érkezett. A gyümölcs betakarítására szolgáló gépek olyan járművek, amelyek mozgatható emelt platformokkal vannak felszerelve, amelyek megemelhetők, hogy a dolgozók elérjék a fa részei. A gyümölcsszedésen kívül ezek a gépek metszéshez és jégesővédő hálók nyitásához és zárásához is használhatók. A legelterjedtebb típus olyan keretre épül, amelyre kerekek és hajtóelemek vannak felszerelve, valamint van emelőkosár és a dolgozó(k) megemelésére szolgáló mechanizmus, valamint vannak gyümölcstartóik a magasság és az oldalirányú kiterjesztés érdekében. Ennél a géptípusnál az emelhető alkatrész felületének középpontjában a talajra vetítés mindig egy gépi tartósokszögön belül van, vagyis a teljes emelendő plató nincs konzollal ellátva.

Ezeknek a gépeknek a biztonsági jellemzői valójában nagyon érzékenyek a személyzet és az anyagok magasba emelése tekintetében. Ráadásul ez a gép mozgása közben történik. A hasonló ágazatokban, például az építőiparban használt gépekre már egy ideje szabványos referencianormák vonatkoznak, amelyeknek köszönhetően az építők feltételezhetően megfelelnek az EU gépi irányelvének. Amennyiben biztonságos szedőplatformot keres, nézzen be a penda.hu-ra, hiszen itt megtalálhatja megbízható gépjeinket.