Szabadulószoba – Felejthetetlen élmény!

A szabadulószoba rendkívül népszerű manapság. Az ember ekkor úgy érzi, benne van a történetben és kipróbálhatja magát egy olyan szituációban, amire a valóéletben sosem vagy nagy eséllyel nem kerülne sor.

Szabadulószoba – A szabadulószobában való játék kiváló mindazok számára, akik szeretnének valami izgalmat, adrenalinban gazdag tevékenységet átélni. Ha mindeddig csak a kanapéról nézted az ilyen témájú filmeket és úgy érzed ügyesebb lennél, mint a főszereplők, akkor érdemes kipróbálni magad. Persze, ez jól hangzik, azonban nem feledkezhetünk meg a jelenlegi pandémia helyzetről sem. A felelősségteljes szabadulószoba tulajdonosok úgy döntöttek, hogy bezárják a szabadulószobákat, hiszen a szabadulás nem valósulhatna meg biztonságosan. Azonban a szabadulószobák rajongóinak nem kell végleg lemondani a szabadulószobákból való kijutás nyújtotta élményekről. Az Exit the Room szabadulószobáiból a jelenlegi helyzetben is szabadulhatsz barátaiddal vagy családoddal, még pedig a modern technológiának köszönhetően.

Kijutós játékok széles választéka

A szabadulószobából való kijutás még online is élvezetes. Ehhez mindössze egy okos eszközre és stabil internet kapcsolatra van szükség. A szabadulószobában a játékmester és a játékosok folyamatosan online kapcsolatban vannak egymással. Gyakorlatilag a játékmester testesíti meg a játékosok szemét és fülét a szabadulószobában. A szabadulószoba így is rendkívül izgalmas. Ha nem szeretnél lemondani a szabadulószoba nyújtotta izgalmakról, akkor érdemes ellátogatni az exittheroom.hu weboldalra, ahol bővebb információkat szerezhetsz, sőt le is foglalhatod a szabadulószobátokat, ahonnan online lesz lehetőségetek szabadulni! Az izgalom így is garantált!