STD szűrés és vizsgálat a Belvárosi Orvosi Centrumban

A legtöbb ember élete során elkap valamilyen STD-t. Az STD a nemi úton terjedő betegségek rövidítése. A közhiedelemmel szemben nem csak a jól ismert nemi betegségek, hanem vírus, baktérium gomba, mycoplasma, chlamydiák és paraziták is ide tartoznak.

STD szűrés és vizsgálat kapcsán különféle vírus, baktérium gomba, mycoplasma, chlamydiák és paraziták és az úgy mondd klasszikus betegségek kiszűrhetők és megkezdődhet kezelésük. A legfontosabb, hogy rendszeresen járjon kivizsgálásokra, mivel így időben felismerhető a betegség. Kifejezetten ajánljuk az STD szűrést olyan személyek számára, akik bármilyen panaszt érzékelnek a nemi szervük tájékán, kiütései vannak, alhasi fájdalommal küzdenek vagy hosszabb ideje nyirokcsomó megnagyobbodás miatt szenvednek. Ha nincs ötlete hova forduljon, akkor érdemes a Belvárosi Orvosi Centrumot választani! Az STD szűrés azok számára is ajánlott, akik új partnerrel szeretnének óvszer nélkül közösülni! Továbbá olyan pároknak is érdemes ellátogatni STD szűrésre, akik gyermekvállalás előtt állnak. A páros mindkét tagjának érdemes részt venni az STD szűrésen.

Abban az esetben is érdemes rendszeres szűrésre járni, ha semmilyen tünetet nem tapasztal magán, hiszen sok STD korokozó hosszú ideig tünetmentes, így elképzelhető, hogy mire kiderül a baj, már rég fertőzött. Nemi érintkezés által több, mint harminc korokozó terjed, ezért fontos minél gyakrabban eljárni STD szűrésre. Ne feledje, STD fertőzést bárki elkaphat, aki szexuális életet él. Az STD ellen az egyik legjobb védekezési mód az óvszer használat. Ugyanakkor STD fertőzést akár orális és anális úton is el lehet kapni. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra!