Shell olajok a gépjármű szolgálatában!

A Shell az egyik legnépszerűbb világmárka, mellyel úton-útfélen találkozik az ember elsősorban benzinkutak formájában. Ugyanakkor a Shell kiváló kenőanyagokat is gyárt, melyek igazán hasznosak a gépjármű számára. A Shell olajokat akár az alkatreszek.hu webáruházból is megvásárolhatja!

Shell olajok kapcsán elsősorban a minpség az, amire érdemes kitérni. A márka széles termék palettával rendelkezik, ugyanakkor érdemes tájékozódni, hogy biztosan autója számára a legmegfelelőbb terméket tudja megvásárolni. Bemutatjuk a termék paletta néhány darabját, hogy legyen rálátása, hogy milyen termékek közül lehet választani, illetve bővebb információkat tudhat meg a különféle olajokról. Az egyik legismertebb, innovatív olaja a Shell Helix Ultra olaj, melynek kifejlesztése során szem előtt tartották, hogy a motort a gyári tisztasághoz lehető legközelebbi állapotban tartsa, illetve a kopás ellen is kiváló védelmet nyújt. Ennek az olajnak az a különlegessége, hogy felülmúlja az olajöregedéssel szembeni ellenállásra és az ipari szabványok kopásgátlására vonatkozó követelményeit. Mindamellett az olaj alacsony hőmérsékleten is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Az olaj gyorsabban felmelegszik és gyorsabban is áramlik, ami szintén nagyon fontos.

Nem csoda, hogy a Shell kiváló minőségű olajokat gyárt, ugyanis az innovatív PurePlus technológia által az olajok még magasabb minőséget képviselnek, illetve az autó számára is igazán hasznosak ezek azadalékok. A technológia lényege gyakorlatilag az, hogy olyan alapolajat állítanak elő földgázból, amely teljes mértékben mentes az ásványi szennyeződésektől. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol kiváló minőségű Shell olajokat, adalékokat és alkatrészeket talál!