Rendeljen kiváló áron pénzszámoló gépet!

Számos üzletben, intézményben és vállalkozásban nagyon hasznos a pénzszámláló gép, amelynek legnagyobb előnye, hogy időt lehet megtakarítani vele. A nap végén, fáradtan nem könnyű megszámolni a bankjegyeket, ráadásul nagyobb esély van a hibázásra is, ha pusztán kézzel számolja meg az adott összeget.

Pénzszámláló gép alkalmazása rendkívül hasznos tud lenni. Minél nagyobb összeget kell megszámolni, annál nagyobb esély van a hibázásra. Főleg a bankokban és egyéb pénzintézetekben használnak pénzszámláló gépet, de tagadhatatlan, hogy más területeken is nagyon hasznos lehet. Például a nagy készpénzforgalmat bonyolító üzletekben, ahol a nap végén összesíteni kell a bevételt. A pénzváltók esetében is hasznos a pénzszámláló gép, különösen az olyan típusok, melyek az eredetiség megállapítására is alkalmasak. A jegypénztárakban és ügyvédi irodákban szintén jó szolgálatot tesz a pénzszámláló gép és ez csak néhány példa. Ha egy igazán megbízható pénzszámláló gépre van szüksége, akkor érdemes az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológépet választani. Az egyszerű kezelés és a számos funkció miatt mindenképp jó vételnek számít ez a gép.

Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép különlegessége, hogy kétféle vizsgálati módszerrel képes megvizsgálni a bankjegyek valódiságát. Ezek a mágneses és UV vizsgálati módszerek. Ha magyar forintot szeretne számolni, akkor azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a mágneses vizsgálati funkciót, mivel a forint bankjegyek nincsenek mágneses biztonsági elemekkel ellátva, ezért a gép folyamatosan hibát jelez, ha a mágneses funkció nincs kikapcsolva. A gép euró, forint és dollár bankjegyek számolására képes. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!