Professzionális statikus szolgáltatások egyhelyen!

Biztos Ön is elgondolkodott már azon, hogy miért van szüksége statikus szakvéleményére vagy tervezésére, ha családiházat vásárol vagy épít? Nos, a válasz egyszerű, mert a biztonság mindennél fontosabb!

A statikus szolgáltatások nem csak családi házak esetében vehetők igénybe. Számos feladatot látunk el, amelyek kiterjednek a támfalakra, a társasházakra, az iródaházakra vagy acélszerkezetekre is. Az erőhatások kiszámítása fontos, legyen szó bármilyen típusú épületről, de lássuk milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Elsőként említsük meg a családiházakkal, társasházakkal vagy írodaházakkal kapcsolatos statikus szolgáltatásainkat. A tartószerkezeti engedélyezés alapvető egy újépítésű családiháznál, de ha átépítene vagy bővítené is érdemes hozzánk fordulnia a tartószerkezeti tervek elkészítéséhez vagy szakvélemény készítéshez. Az egyedi acélszerkezeteknél és az acél csarnokszerkezeteknél is készséggel segítünk, amennyiben tartószerkezeti, engedélyezési vagy kiviteli tervdokumentáció elkészítésével bíz meg minket.

Minőségi szolgáltatásaink közé tartozik az újonnan épített hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítése, de a már meglévő hidak felújításának terveivel is segítséget tudunk nyújtani. Ezen felül a kötelező 10 éves felülvizsgálatokat is elvégezzük. A támfalak esetében is forduljon hozzánk, mert szakembereink a vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését is könnyedén megoldják. Minden fent említett statikai szolgáltatásunk eléréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken keresztül: a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon várják munkatársaink.