Panoráma röntgen az alaposabb vizsgálatokért

Legyen szó bármilyen orvosi kivizsgálásról és ellátásról a korszerű technológiai eszközök nagy mértékben megkönnyítik az orvos munkáját. A panoráma röntgen és a CT nem csak a diagnózis felállításában, hanem a személyre szabott terápia kiválasztásában is nagy segítséget jelent.

Panoráma röntgen és CT egyaránt megtalálhatók a Smile Expert Fogászaton, így a páciensek a lehető legjobb ellátásban részesülnek. A Smile Expert Fogászat szakemberei számára a legfontosabb a páciensek egészsége és elégedettsége. Ehhez kiváló, professzionális eszközök és berendezések állnak rendelkezésre. A különféle képalkotó eljárások, mint a CT és a panoráma röntgen a góckutatásban, szájsebészeti beavatkozásokban, fogszabályozási folyamatokban és gyökérkezelésekben igazán nagy segítséget nyújtanak. A Cone Beam CT a fogak és a teljes csontszerkezet képét háromdimenzióban ábrázolja, míg a panoráma röntgenfelvétel a teljes szájüregből és fogakról két dimenziós képet készít. Ezek az eljárások igazán hasznosak bármely orvosi rendelőben és nagy mértékben megkönnyítik a munkát.

Az elmúlt pár évtizedben az orvostudomány komoly fejlődésen ment keresztül. Ennek köszönhető a mai korszerű CT és panoráma röntgen fejlődése. A közelmúltban sokkal nehezebb dolga volt a fogorvosoknak, hiszen nehezebben lehetett felállítani a diagnózist és számos probléma könnyen rejtve maradhatott. Ma már az olyan problémákat könnyen fel lehet tárni, mint a rossz irányba fejlődő bölcsességfogak, rejtve maradó fogszuvasodások, esetleg baleset eredményeként betört fogdarabok, hála a panoráma röntgennek és a CT-nek. Ínyvérzés esetén is célszerű CT és panoráma röntgenfelvétel készítése. Bővebb információkért és elérhetőségért látogasson el a smileexpert.hu weboldalra!