Ne halogassa a fogpótlást! Csináltassa meg Nyíregyházán!

A hiányzó fogak megkeseríthetik az ember mindennapjait. Igazán kellemetlen, amikor az elvesztett fogak miatt nehezen megy az étel rágása és folyton azon kell aggódni, hogy a beszélgető partnernek vajon feltűnik-e, hogy nincs meg minden fog. Ha újra vissza szeretné szerezni önbizalmát, akkor érdemes mielőbb sort keríteni a fogbeültetésre.

Fogpótlás Nyíregyháza – Több oka is lehet a fogak elvesztésének. Elképzelhető, hogy a páciens baleset következtében veszítette el fogait, de gyakran a szuvasodás áll a háttérben. A fogak szuvasodására több okból kifolyólag sor kerülhet, ilyen például genetika, a megfelelő, alapos fogápolás hiánya, az öregedés vagy a táplálkozási szokások. Kis mértékben a szuvasodás a fogak lyukadásához vezet, amit egy sima töméssel lehet orvosolni. Nagyobb mértékű szuvasodás viszont a fogak elvesztéséhez vezethet. Ilyen esetben a fogpótlás jelentheti a megoldást. A hiányzó fogak egyrészt megnehezítik a rágást, különösen akkor, ha valamelyik rágófog hiányzik. Másrészt viszont rombolják az önbizalmat. A páciens nem mer önfeledten nevetni, mosolyogni, kezét a szája elé teszi beszéd közben, tehát feszélyezetten viselkedik.

Éppen ezért nagyon fontos volna, hogy a páciens mielőbb orvoshoz forduljon, hogy a hiányzó fog vagy fogak pótlása megvalósuljon. A Smile Design Center fogászati magánrendelőben a legmagasabb esztétikai elvárásoknak megfelelően készülnek a fogak, olyan anyagból, ami pont úgy néz ki, mint a valódi fogak. Ilyen anyag például a cirkónium. Biztos lehet benne, hogy a Smile Design Centerben a legmagasabb szintű fogorvosi ellátásban részesül. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a Smile Design Center online platformjára, a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!