Minőségi Steampod a legjobb áron!

A sima és tükörszerű csillogásért fedezze fel a Steampodot, amivel otthona kényelmében varázsolhat magának gyönyörű hajat. Hajvasalónk folyamatos nagynyomású gőzáramot kínál. Ezzel az egyedülálló eszközzel különféle frizurák készíthetők, a sima és rugalmas megjelenéstől a lágy hullámokig. Próbálja ki legkedveltebb gőzös hajformázó eszközünket még ma, hogy felfedje a sima és fényes hajat.

Steampod rendelhető elérhető áron a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg profi hajvasaló eszközünket. Lényege, hogy a gőz erejét, de gyengédségét használja a haj átalakításához. Könnyebb és vékonyabb kialakításának köszönhetően egyszerűbb a formázás általa. Teremtse meg megjelenését bármilyen hajtípuson, még a legigényesebben is. A nagyobb fegyelemért és a megbízhatóságért érzékszervi tesztet végeztünk el 30 főn. A L’Oréal Professionnel SteamPod 3.0 a steam hajformázónk 3. generációja. Ha tetszett a SteamPod 2.0, szeretni fogja a SteamPod 3.0-t. A 360°-ban elforgatható zsinórnak köszönhetően a szerszám minden eddiginél sokoldalúbb, és problémamentes hullámokat hozhat létre. Most integrált víztartállyal rendelkezik, hogy könnyen használható és utazásbarátabb legyen. Nincs ideje? Nem számít. Nem tart sokáig, hogy a Steampod 3.0-val szalonképes hajkoronát kapjon. A gyors volumenű hatás érdekében célozza meg a hajvonalat és a fejtetőt.

Válassza ketté haját. Vegyen ki egy tincset és csúsztassa át rajta a Steampod-ot a fejétől legalább 90°-os szögben, hogy megemelje a gyökereket (minél függőlegesebben kezdi a mozgást, annál nagyobb a gyökéremelő hatás). Alternatív irányok is vannak a hatás létrehozásához. Kezdje száraz, kibontott és szekcionált hajon. Töltse fel a beépített víztartályt demineralizált vízzel. A rendszeres csapvíz használata a termék hibás működéséhez vezethet. További részletekért és a legjobb ajánlatokért nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.