Minőséget képviselő fenyőkéreg kapszula online

A C-vitamin (aszkorbinsav) fontos antioxidáns. Súlyos hiánya skorbuthoz vezet, ami vérző fogínyhez, könnyű zúzódásokhoz, gyenge sebgyógyuláshoz, fáradtsághoz és általános gyengeséghez vezet. Gyakrabban fordul elő dohányosoknál, időseknél, valamint azoknál, akik rosszul fogyasztanak gyümölcsöt és zöldséget.

Fenyőkéreg kapszula minden problémára megoldás, ezért nézzen be a vitaminstore.hu weboldalra és itt megtalálhatja ezeket a szuper termékeket. A szürkehályog akkor alakul ki, ha a szemlencse zavarossá válik. A tudósok úgy vélik, hogy ennek fő oka az oxidáció. A túlzott napozás a szürkehályog kialakulásának kockázati tényezője. A fenyőkéreg kivonat megakadályozhatja a szürkehályog kialakulását. Az antioxidánsokat tartalmazó, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend szintén előnyös. A szív- és érrendszeri betegségek a vezető gyilkosok világszerte. A fenyőkéreg kivonat segít csökkenteni a rossz koleszterinszintet, amelyről úgy tartják, hogy eltömíti és blokkolja az artériákat, miközben emeli a jó (HDL) koleszterint. Segít csökkenteni a krónikus gyulladást és megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. A varikózus vénák gyakori problémák, amelyek lábduzzanatot okoznak. A fenyőkéreg-kivonat napi 100 mg-os dózisban nyolc héten keresztül javíthatja a keringést és csökkentheti a duzzanatot.

Hipertónia vagy magas vérnyomás akkor alakul ki, ha az artériákban megnövekszik a merevség. Akkor diagnosztizálják, ha a szisztolés nyomás (a felső szám) 140 felett van és/vagy a diasztolés nyomás (alsó szám) 90 felett van. A fenyőkéreg kapszula a vérnyomás szabályozásában is segít. További részletekért és rendelésért keresse fel bátran a vitaminstore.hu-t ahol elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel nekünk.