Merülővibrátor bérlése jó áron!

A merülővibrátor teljes karbantartást nem igényel, így különösen gazdaságos. A nagyfrekvenciás merülővibrátorok a tápkábelbe integrált kisméretű elektronikus frekvenciaváltóval vannak felszerelve. A nagy tömörítési kapacitás lehetővé teszi a friss betonban rekedt légbuborékok gyors eltávolítását az alkotóelemek szétválása nélkül. Az eredmény egy homogén, tartós és mechanikailag ellenálló beton repedések és üregek nélkül. A rendelkezésre álló széles választék minden igényt kielégít a magán- és az építőmérnöki szektorban egyaránt.

Klikk ide a bestrent.info weboldalra, és tudjon meg mindent a merülővibrátorokról és azok használatának előnyeiről. A gép elérheti a 12 000 vpm-et, a tápkábel 10 méter, a rugalmas és belsőleg megerősített tolatócső pedig 5 méter hosszú. A nagy centrifugális erőt a rezgőtűbe integrált nagyfrekvenciás villanymotor hozza létre. A vibrátorok kisméretű poliamid vezérlőpanellel (IP 66 védettség) vannak felszerelve, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a kopásnak, és megerősített tömítéssel van védve. Az elektronikus átalakító a kapcsolóval együtt a tápkábelbe van beépítve, és egy robusztus, pormentes, vízálló (IP 66) alumínium tokban van elhelyezve. Túlterhelés, túlfeszültség, szélsőséges hőmérséklet és rövidzárlat ellen is védett. Egy LED jelzi a helyes működést vagy a meghibásodást, bizonyos hibáknak megfelelően különböző színekkel.

Az elektromos nagyfrekvenciás betonvibrátorok a tápkábelbe integrált kisméretű elektronikus frekvenciaváltóval vannak felszerelve, amely alkalmas 240V 50/60 Hz-es csatlakozásra.  Bővebb leírásért megéri benézni a bestrent.info weboldalra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a merülővibrátorokkal kapcsolatban.