LXC VPS a lehető legjobb áron!

A konténer alapú LXC virtualizációs technológiával több biztonságos és elszigetelt virtuális szerver hozható létre egyetlen Linux kernel használatával. A konténerek mindegyike teljesen független szerverként működik, igénye szerint használja a megosztott erőforrásokat, energia- és költséghatékony megoldást nyújtva.

LXC VPS elérhető jó áron az awh.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha kíváncsi lenne erre a technológiára. Az operációs rendszer szintű technológia olyan virtuális környezetet hoz létre, amely a hálózaton elszigetelten tudja futtatni folyamatait anélkül, hogy komplett virtuális gépet kellene létrehozni. Az LXC virtualizáció tökéletes választás azok számára, akik egy könnyen kezelhető, rugalmas, minimális erőforrásigényű virtuális rendszerre vágynak, amely maximális rendelkezésre állást, stabilitást és megbízhatóságot biztosít. A virtuális szerverek zavartalan kapcsolatot biztosítanak az internettel, a konténereket pedig az automatizált ügyfélkapu felületen keresztül közvetlenül, egyszerűen kezelhetik ügyfeleink is. Egy e-kereskedelmet, médiaszolgáltatást vagy adminisztratív adatbázist építeni szándékozó cég számára az LXC virtuális szerverek tökéletes megoldást kínálnak hosszú távú tervezéssel és stabil költségekkel. Ezenkívül nyugodt lehet, hogy a szerverek mindig hozzáférhetnek az aktuális munkaterhelésnek megfelelő erőforrásokhoz.

Ügyfeleink számára automatizált felületet biztosítunk, amelyen keresztül bármikor saját maguk kezelhetik szervereiket – az Automated Client Gateway gyors és hatékony ügyintézési módot biztosít. Az LXC rugalmas, biztonságos, nagy teljesítményű, könnyen kezelhető rendszerek létrehozását teszi lehetővé. A konténer alapú virtualizáció a legjobb választás bármely Linux alapú rendszer futtatásához. További részletekért és információkért nézzen be az awh.hu weboldalra.