Lótakarmány, a legfrissebb kutatási eredmények figyelembevételével

Hazánk termőtalaja folyamatosan változik, így a rajta termesztett növények minősége is hanyatlásnak indulhat. Ennek eredményeképp az állatok etetése, az eledelük mennyisége és minősége is ingadozóvá válhat, s vélhetően valamiféle kiegészítést igényel.

Alótakarmány tökéletes triumvirátust alkothat a jó minőségű és korlátlan mennyiségű szénával és vízzel. A Helianthus lótakarmányok kifejlesztése és gyártása során maximálisan figyelembe veszik a hiányos termőföldeket, s igyekeznek a legfrissebb kutatások eredményeire építve létrehozni a lehető legjobb minőségű takarmányt az állatok számára. Széles kínálatukban megtalálható a csikóknak és kancáknak, sportlovaknak, telivéreknek, időseknek és érzékeny lovaknak előállított minőségi takarmány. A gyártó megfigyelések és kutatások alapján állította össze a bizonyos típusú lovak igényeinek megfelelő takarmányokat, s ehhez igazodik az etetési javaslat is.

A különböző lótakarmányok rengeteg aminosavat, ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, melyekre születéstől az időskorig folyamatosan szüksége van a lovaknak ahhoz, hogy egészségesek legyenek. A kifejezetten sportolásra tenyésztett hátasoknak például olyan anyagokra és nyomelemekre van szükségük, melyek az izomzat építésében és regenerálásában használatosak, s amik biztosítják az optimális energiaellátást a jó teljesítményhez. Ezek pedig a legjobb minőségű szénában sem találhatók meg hiánytalanul. Így a legjobb megoldás, ha minőségi lótakarmánnyal egészítik ki a lótartók a korlátlan mennyiségű vizet és szénát. A gravetti.hu oldalon található lótakarmányokat a tapasztalatok szerint szívesen fogyasztják a lovak, mert ízletesek és könnyen rághatók, így ideális eledel minden lófajtának. Rendeléssel kapcsolatos információkért forduljanak hozzájuk bizalommal!