Kollagén ital a GyógyVarázs kínálatában!

A kollagénnek komoly szerepe van a szervezetben. Olyannyira jelentős építő eleme a szervezetnek, hogy az összes fehérje 30%-át teszi ki. A kollagén a szervezet minden egyes kötőszövete számára rugalmasságot, kötést és regeneráló képességet biztosít. Ha kollagén tartalmú étrendkiegészítőt vásárol, azt kizárólag megbízható helyről tegye!

Kollagén ital ideális választás, ha a cél az egészség megőrzése, illetve a rugalmas, feszes bőr elérése. A kollagén nagy szerepet játszik a csontok és az ízületek egészségének megőrzésében, valamint a feszes bőr eléréséhez is hozzájárul. A kollagén egyfajta ragasztóként működik a szervezetben. A kollagént étkezés útján is be lehet vinni a szervezetbe, például csontleves vagy inas húsok fogyasztásával, ugyanakkor ez a mennyiség jellemzően elenyésző. A szervezet is képes a kollagént megtermelni, azonban idővel egyre kevesebb mennyiségben. Nagyon sok kozmetikum is tartalmaz kollagént, viszont helyileg alkalmazva a kollagén nem tud hatékonyan felszívódni, így a belsőleges alkalmazás a legoptimálisabb. Főként 25 éves kor felett indokolt a kollagén pótlás a szervezetben, ugyanis ekkortól kezd el csökkenni mennyisége a testben.

Természetesen nagyon fontos, hogy megbízható helyről szerezze be a terméket. A GyógyVarázs Kollagén Peptid kiváló minőségű termék, amely engedélyezett és bevizsgált, így egész nyugodtan fogyasztható. A termék GMO-mentes, továbbá a gyártó a különféle érzékenységektől szenvedőkre is gondolt, mivel a GyógyVarázs Kollagén Peptid mentes a tojástól, gluténtől, mogyoróféléktől, szójától és laktóztól. Ha szeretné megrendelni a terméket, esetleg bővebb információkra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a gyogyvarazs.hu webáruházba és tájékozódjon!