Kiváló autószerelő Szeged belvárosában nagyszerű árakkal

Minden gépjárműtulajdonosnak az autó az egyik legnagyobb kincse. Éppen ezért mindig nagy dilemmát jelent az ideális autószerelő műhely és szakember kiválasztása. A szegedi Bosch Car Service több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a legjobbat nyújtja az aztótulajdonosok és az autósok számára!

Kiváló autószerelő Szeged belvárosában, ahol autójával úgy bánnak akár egy hímes tojással! Nem kell napokat várni a gépjárműre és azon gondolkodni hogyan oldja meg a munkába, boltba járást, ugyanis a HUNTER Hawkeye Elite futóműbeállító rendszer által a mérés és beállítás akár egy órán belül megvalósulhat. Bizonyos szolgáltatások esetében akár a fűtött-klimatizált ügyfélváróban is megvárhatja, amíg a szakember végez. Addig megihat egy kávét és használhatja az ingyenes Wi-Fi kapcsolatot. A Bosch Car Szerviz Szeged belvárosában található, így akár függőben lévő ügyeit is elintézheti, amíg a szerelő dolgozik. A Bosch Car Szerviz további különlegessége, hogy egyedi szolgáltatásokat is nyújtanak a gépjárműtulajdonosok számára! Az autószerelők végig dokumentálják fotókkal a javítási folyamatot, melyet a munka befejeztével, ha szeretné e-mailben továbbítanak Önnek.

A Bosch Car Szerviz munkatársai kifejezetten az Ön gépjárművére szabott karbantartási tanácsokat nyújtanak, illetve ehhez ütemtervet is készítenek. Természetesen a szakemberek garanciát vállalnak az elvégzett munkára. A Bosch Car Szervizben valóban az ügyfél az első, ezért „Hozom-viszem” szolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére, melynek során a szakemberek a javítandó autóért a helyszínre mennek Szeged belterületén és a javítás végeztével a vissza is viszik az autót! Bővebb információkat a ka-autoszerviz.hu weboldalon talál, elérhetőséggel együtt!