Kedvező árú lakásbiztosítások a Generali Biztosítótól!

A Generali Biztosító számára nem csak az a fontos, hogy az ügyfelek magas minőségű szolgáltatást kapjanak, hanem az is, hogy mind ehhez elérhető áron jussanak hozzá. Ugyanakkor az is fontos, hogy ha meg akarod húzni a nadrágszárat költségek terén, akkor ne a biztosítások terén történjen ez, hiszen baj esetén nagyon nem mindegy, hogy a biztosító mennyit fizet.

Kedvező árú lakásbiztosítások – Senki sem szeretne egy kisebb vagyont lakásbiztosításra kiadni, ugyanakkor fontos, hogy ne a legolcsóbb, úgy mondd fapados biztosítást válaszd! A lakásbiztosítás jelentőségéről hosszan lehetne beszélni, hiszen számtalan példa bizonyítja, ha nincs biztosítás, vagy ha a legegyszerűbbet választja az ügyfél, annak nagyon gyakran később issza meg a levét, amikor bekövetkezik a baj és a biztosító nem tud segíteni vagy nem annyit fizet, mint amire szükség lenne. Éppen ezért a biztosításon nem szabad spórolni. A Generali ugyanakkor az ügyfelekért van és az árakra is gondol, így több kedvezményt is nyújtanak az ügyfelek számára, hogy azok kiváló áron tudják megkötni biztosításukat.

A Generalinál négyféle alapbiztosítás és számos kiegészítő biztosítás közül lehet választani, így kedvedre tudod összeállítani biztosításod, melynek köszönhetően otthonod teljes pénzügyi védelemben részesül baj esetén. Ha már rendelkezel szerződéssel a Generalinál, akkor öt százalék díjkedvezményt kapsz otthonbiztosításod megkötésekor. Ha a lakásbiztosítást legalább három évre kötöd, akkor húsz százalék kedvezményt kaphatsz az alapdíjból. Az a szerződő, aki elmúlt ötvenéves vagy betöltötte ötvenedik életévét, az öt százalék kedvezményben, aki betöltötte hatvanötödik életévét, az tíz százalék díjkedvezményt kap. Ha szeretnél bővebben informálódni, akkor látogass el a generali.hu weboldalra!