Kavitációs zsírbontás a strandformáért

Ahogy közeledik a jó idő és egyre kevesebb réteg ruhát kell felvenni, a legtöbb nő kritikusan méregeti magát a tükörben és igyekszik mielőbb formába hozni magát. Az önsanyargató diéta helyett érdemes kavitációs zsírbontó kezelésen részt venni. Az eredmények hamar szemmel láthatóvá válnak.

Kavitációs zsírbontás ideális mindazok számára, akik szeretnének zsírt veszíteni és bomba formába kerülni a nyári strandszezonra. Ahogy közeledik a jó idő, egyre kevésbé van lehetőség ruhákkal eltakarni a zsírpárnákat, így nem csoda, hogy sokan, különösen a gyengébbik nem kétségbeesik és gyors megoldást keres. Ha nem szeretné takargatni magát a strandon, akkor a kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelés jelenti a megoldást! A kavitáció egy olyan jelenség, mely akkor következik be, ha az anyag folyadék fázisból, a nyomás esése miatt gáz fázisba megy át. A kozmetikai, valamint ultrahangos kezelések esetében a kavitáció olyan hatás, melyet az ultrahang hullámok fejtenek ki. Ezek az ultrahang hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. A kavitációs zsírbontás hatására a zsírsejtek cseppfolyóssá válnak és a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek a szervezetből.

A Forma Bontó Medical esztétikai és plasztikai sebészeti rendelőben minden vendég esetében teljesen személyre szabják a kezelést, így a páciens számára problémás testrészeket célzottan kezelik. Ilyen célzott területek például a combok, a deréktájék, a fenekek, a has és a csípőn lévő zsírpárnák. A kavitációs zsírbontással közvetlenül a zsírsejtekre hatnak, így kizárólag a kívánt testrészekről tűnik el a felesleg. A kezelés semmiféle fájdalommal nem jár! Ha Ön is szeretne formásabb lenni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!