Htc superfloor olcsón elérhető

Csapatunk folyamatosan érdeklődik a fejlett anyagok és az új technológiák iránt. Figyelembe véve a funkcionális területek fontosságát és a modern tervezési elveket költséghatékony alapon, először Magyarországon bevezettük a teljes polírozott betonrendszert vagy a HTC SUPERFLOOR-t.

Htc superfloor igen olcsón elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát kattintson ide és minden részletet megtudhat erről a megbízható és profi berendezésről. A csiszolt beton valóban egyszerű és mégis ragyogó ötlet, amely valóban esztétikailag egyedülálló eredményt ad nekünk. Csiszolással és polírozással egy egyszerű betonpadlót fényes, szép fényfelületté alakítunk. A tompa, ütött, szürke padló átalakítható modern, csiszolt, könnyen tisztítható felületté, amely ugyanolyan tartós, mint a kezdeti beton alap. A csiszolt betont különböző területeken lehet használni, például logisztikai központokban, raktárakban, repülőtereken, kiskereskedelmi üzletekben, bevásárlóközpontokban, szupermarketekben, ipari területeken, irodaterületeken, múzeumokban, galériákban és kortárs házakban. Ideális autókiállítási központokban, garázsokban és autójavító üzletekben, mivel ellenáll a gumiabroncsok nyomainak.

A megrongálódott padlófelület sérült gyantabevonatokkal, repedésekkel, egyenetlen alkatrészekkel, rögös területekkel, kifutó illesztésekkel stb. nagy esztétikai hátrányt jelent, és számos problémát okoz az anyagmozgató berendezések és a személyzet funkciói szempontjából. Gyémántcsiszoló flottánkkal eltávolítjuk a régi műgyanta bevonatokat (epoxi, poliuretán stb.), és ezeket a padlókat sík, sima, fényes felületekké alakítjuk, így ergonómikus és elegáns eredményt kapunk. További részletekért és bővebb leírásért nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat az epo-trend.hu-t.