Hircenter.info a legújabb hírekkel szolgál nap, mint nap

Amennyiben nem szeretne lemaradni a világ, illetve a hazánk legújabb történéseiről, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Tartson velük és legyen mindig napra kész.

Hircenter.info oldalán megtalálja a gazdasági híreket, Sporttal kapcsolatos információkat, menekültválsággal kapcsolatos fejleményeket, Magyarország és a világ politikai híreit, illetve Budapest történéseit. Bizonyára Önt is foglalkoztatják a hírek, hogy hogyan is fog alakulni Magyarország bevándorlási politikája. Mi most erről szeretnénk bővebb információt nyújtani. Ugyanis a legújabb fejlemények szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy nyilatkozott, hogy amíg máshol az illegális határátlépés az egyik legsúlyosabb bűncselekmény, addig a bevándorlás párti erők próbálják az Európai Unió határait minél átjárhatóbbá tenni. Európa és a határok megvédése mellett határozottan kiálló politikusokat és pártokat a legsúlyosabb, legdurvább támadások érik. Sokak meggyőződése, hogy ennek a politikai programnak a hátterében Soros György áll.

Német, svéd és portugál képviselők szerint a migrációra épülő Európáé a jövő. Viszont azok az országok, akik nem támogatják ezt, azok nem demokratikusak, illetve a jogállammal i problémáik vannak. A Fidesz kommunikáció igazgatója szerint a parlament tavaszi ülésszakában is várhatóak zavargások, a tavaly év végihez hasonlóan. Ám az utcai megmozdulások gyakorlatilag elhaltak, hiszen kiderült, hogy az egész ellenzék hazugságra épült. Illetve azt is hozzátette, hogy a törvény mindenkire vonatkozik, ezért, ha valaki törvénysértést visz végbe, vagy hatalommal való visszaélés történik, akkor az súlyos következményeket von maga után. Nyilatkozott erről Hidvéghi Balázs az M1 csatornájának.

Vélemény, hozzászólás?