Hévíz apartman kiválóan felszereltséggel és magas kényelmi fokkal

Hévíz kedvelt úti cél a turisták körében, mivel a város egész évben izgalmas programokkal és látnivalókkal várja az ide érkezőket. A legnagyobb vonzerőt maga a különleges kialakítású Festetics-fürdőház és a kellemes, melegvizű Hévízi tó adja. Emellett a város további látnivalókat és programokat kínál.

Hévíz apartman ideális választás, ha szeretnénk pár napot a városban pihenni. Nem csak a közelben lévő Balaton, hanem a Hévízi tó is rengeteg turistát vonz. A tavat a föld mélyéből előtörő gyógyvíz-forrás táplálja, így a különféle testi panaszokkal küzdő személyek számára nagyon hasznos a vízben való pihenés. A tó felett lévő párarétegnek köszönhetően a tó vize a téli hónapokban is kellemes meleg. Elsősorban olyan betegségek kiegészítő terápiájaként hasznos a gyógyvíz, mint a kötőszöveti reuma, különféle mozgásszervi betegségek, gyulladások, ízületi, illetve gerincbetegségek és műtétek utáni regenerálódásban is segíthet. A Lorabel Apartmanház Hévízen pár perces sétára található a tótól. Emellett a különféle vendéglátó egységek is nagyon közel vannak a szálláshoz, így, ha szeretnénk ebédelni vagy vacsorázni, akkor bőven van miből válogatni.

Hévízen bőven van lehetőségünk a lazításra, pihenésre és akár aktív programokat is kereshetünk. A nap végén viszont jó érzés pihenni, lazítani a jól felszerelt apartmanban. A parkolás miatt sem kell aggódnunk, mivel a parkoló kamerával megfigyelt, illetve díjmentes. Párok, nagyobb családok vagy akár egyedül utazók számára is jó választás lehet a szállás. Az extra széles, komfortos franciaágyakon az igazak álmát aludhatjuk. Ehhez a gerincvédő zónákkal ellátott orvosi matrac is hozzájárul. Ha éttermezés helyett inkább magunk szeretnénk elkészíteni az ételünk, arra is van lehetőség a jól felszerelt, önálló konyhában.