Hamis és eredeti női parfümök – Honnan tudhatom, hogy az enyém igazi?

A parfümipar mára hatalmassá duzzadt és ezzel egyidőben sajnos megjelentek a hamisítványok is. Vannak, akik kifejezetten a replikákat keresik, mivel ezekhez jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mint az eredeti termékekhez. Viszont előbbi esetében nem lehetsz benne egészen biztos, hogy milyen összetevőket tartalmaz a termék, tehát mit is fújsz pontosan a bőrödre és ez mennyire káros.

Eredeti női parfümök elsősorban megbízható forrásból, tehát drogériákból és webáruházakból szerezhetők be. A kínai üzletekben, piacokon, esetleg magánszemélyektől online vásárolható termékek bármennyire is jó vételnek tűnnek, jobb velük vigyázni. A legnagyobb probléma, hogy nem lehetsz benne teljesen biztos, hogy az adott termék pontosan milyen összetevőket tartalmaz. Az összekutyult illatos lé akár káros is lehet az egészségedre, ezért semmi esetre sem érdemes kockáztatni. Ha valami feltűnően olcsó, akkor az biztosan nem valódi. Még akkor sem, ha az eladó váltig állítja, hogy leárazáson szerezte be vagy készlet kisöprés miatt ilyen akciós. Talán mondanunk sem kell, hogy sérült terméket semmi esetre se vásárolj! A gyártó nem dob piacra ilyen terméket, még áron alul se.

Az eredeti női parfümök esztétikus üvegcsével rendelkeznek, amelyben a fúvóka diszkréten és esztétikusan a parfüm üvegcse aljára ér. Ha egy otromba cső van az üvegcsében, ráadásul a folyadék nem áttetsző, hanem sokkal inkább zavaros, akkor jobb, ha nem vásárolod meg a parfümöt, pláne nem fújod magadra. Ha teljesen biztos akarsz lenni benne, hogy a termék valódi, akkor nézd meg a parfüm alját, illetve a dobozát is. Találnod kell mindkettőn egy sorozatszámot, melyeknek meg kell egyezniük. Ha ilyen nincs vagy a kettő nem egyezik, akkor a parfüm hamisítvány. Ha biztosra akarsz menni, akkor látogass el a probeauty.hu webáruházba!