Ha fog implantátum, akkor csak is IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer!

A fogimplantátum nagyszerű opció, ha valamilyen okból kifolyólag elvesztette saját fogát vagy esetleg foghúzásra került sor. Ha elvesztette egy vagy több fogát, akkor mindenképp pótolni kell a fogakat, lehetőleg minél előbb. A megoldást a fog implantátum jelenti. Ilyen esetben érdemes az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszert választani.

Fog implantátum alkalmazása megoldást jelent azon páciensek számára, akik elvesztették saját fogukat. Akár egy, akár több fog elvesztéséről van szó, az implantálásra mielőbb sort kell keríteni. A várakozás a lehető legrosszabb taktika, ugyanis komoly negatív következményekkel jár. Ha az elvesztett fog nem kerül pótlásra, akkor a fogíny könnyen begyulladhat, az ép fogak pedig a hiányzó fog irányába mozdulhatnak. Ráadásul az étkezés is egy fájdalmas procedúrává válik. Az állkapocs nem terhelődik megfelelően, így az állkapocs csont könnyen elvékonyodhat, meggyengülhet, sőt az arc is eldeformálódhat. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb ember számára a foghiány komoly lelki megterhelést, szégyenérzetet és önbizalomhiányt jelent.

Emiatt mindenképp javasolt mielőbb sort keríteni a fog implantálásra. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer tökéletes megoldás mindazok számára, akik mielőbb szeretnék pótolni az elvesztett fogakat. Az IHDE implantálásnak köszönhetően akár hetvenkét órán belül korona kerülhet az implantátumra. Nem kell kímélni az implantátumot, így akár három nap után szilárd ételt fogyaszthat. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer teljes mértékben biztonságos, így egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Bővebb információkért mindenképp érdemes ellátogatni a dentalcenterkelemen.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható!