Gyantázás fájdalom nélkül? Lehetséges!

A gyantázás a legnépszerűbb szőrtelenítő eljárás, annak dacára, hogy meglehetősen fájdalmas. A nők gyakran hangoztatják, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Na, de miért is kéne? Miért ne lehetne fájdalom nélkül elérni a sima, bársonyos, szőrmentes bőrt? Az Italwax erre nyújt megoldást.

Italwax gyanta rendelés kiváló megoldás a szőrtelen bőr elérése érdekében. Az Italwax alkalmazása megtörténhet kozmetikában, de akár otthoni körülmények között is. Az Italwax nagyon hasonlít a gyantázáshoz, azonban mégsem ugyanaz a kettő. Az Italwax ugyanis sokkal kíméletesebb eljárás, mint a gyantázás, több okból kifolyólag. Az Italwax és a hagyományos gyanta alapkoncepciója és működési elve megegyezik, ennek ellenére a két módszer meglehetősen eltérő. A wax a gyantával ellentétben nem tapad hozzá a bőrhöz, így nem húzza a bőrt, amikor eltávolítják. A wax további előnye a gyantához képest, hogy alacsony olvadásponttal rendelkezik. Ez azért lényeges, mert így használat során kevésbé égeti a bőrt. Az Italwax használata pont ezen tényezők miatt szinte fájdalommentes, így az érzékenyebb területeken is nyugodtan lehet használni.

A számos előny miatt az Italwax használatával sokkal rövidebb idő alatt elvégezhető a szőrtelenítés, mint gyantával. A fenyőgyanta elterjedt a szőrtelenítés során, azonban sajnos sokan érzékenyek rá, így emiatt a gyanta nem jelent opciót. Az Italwax viszont azok számára is megoldást jelent, akik a fenyőgyantára érzékenyek. Ezenkívül az Italwax nem tartalmaz a szervezetre nézve semmilyen veszélyes parabént. Ha Italwaxot használsz akkor biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény tartós lesz és akár hosszú heteken keresztül élvezheted a kellemes, szőrtelen bőrt. Ha szeretnél Italwax gyantát vásárolni, akkor látogass el a probeauty.hu webáruházba!