Elvesztett fogak? – Van megoldás! Fogimplantátum Győrben

A fogak elvesztése, bármilyen okból kifolyólag is történik, óriási trauma. Azonban a mai modern fogászati megoldásoknak köszönhetően, nem kell takargatnia mosolyát vagy szégyenkeznie ismerősei előtt.

Implantátum Győr városában a szépséges mosolyokért! A fogak elvesztése nem csak esztétikai probléma, de funkció szempontjából sem előnyös. Egy fog elvesztése is probléma, azonban több fog elvesztése esetén már a rágás is gondot jelent, arról nem beszélve, hogy ilyen esetben az ember takargatja száját, hogy mások előtt ne derüljön fény a fog hiányára. Ebben az esetben sem kell elkeseredni, ugyanis létezik megoldás, még pedig fogimplantátum formájában. A fogimplantátum számos páciens életminőségén javít, hisz nem csak az elvesztett fog miatti szégyenérzet szűnik meg, de újra képes lesz teleszájjal mosolyogni, valamint, ha fényképezőgép elé áll sem kell megijedni, hogy elfeledkezik magáról és mások előtt felfedi hiányos mosolyát, ami aztán megörökítésre kerül.

A Dentys fogászat Győrben áll azon páciensek rendelkezésére, akik nem csak egy álomként tekintenek a teljes fogsorra, hanem szeretnék is megvalósítani. A tapasztalt fogorvosok segítségével újra lehetősége lesz önfeledten nevetni. A fogimplantátummal kapcsolatban sokszor merül fel a kérdés, hogy a beültetett fogak mégis mennyire időtállók? Ez persze attól is függ, hogy milyen higiéniai szokásai vannak a betegnek, azonban kijelenthető, hogy a megfelelő szájhigiéniás szabályokat betartja, így még hosszú ideig élvezheti fogsorát. A fogimplantációt egy előzetes felmérés és konzultáció előzi meg, melynek során az orvos egy komplex kezelési tervet tud készíteni. Ön se szégyenkezzen, keresse fel minél előbb a Dentys fogászatot és foglaljon időpontot!

Vélemény, hozzászólás?