Életmódváltó program kezdőknek

Az életmódváltásra sokan úgy tekintenek, mint átmeneti megoldásra, ami egyáltalán nem előnyös és nem célravezető. Ahelyett, hogy drasztikus módszerekkel és sablon diétákkal próbálkoznánk, érdemes belevágni egy olyan életmódváltó programba, melynek során végig kapunk segítséget és nem kell attól tartanunk, hogy magunkra maradunk ezen a sokszor rögös úton.

Életmódváltó program segítségével egy kezdő is elérheti a céljait. Sokszor pont az jelent nehézséget, hogy sokan nem tudják pontosan hogyan kellene elindulni az úton. Gyakran elkövetett hiba a túl drasztikus étrend vagy a túl kemény edzés, azaz a fokozatosság hiánya. Ha drasztikus módon akarunk életmódot váltani, akkor annak szinte biztosan bukás lesz a vége. Ahhoz, hogy el tudjunk indulni az életmódváltás útján mindenképp szükségünk lesz egy táplálkozási, illetve edzés tervre. A legjobb, ha ezt szakemberek állítják össze, hiszen személyre szabottnak kell lennie. Ha belefogunk egy programba, akkor a motivációt is sokkal könnyebb fenntartani, hiszen lesznek olyanok, akik velünk együtt haladnak a céljuk felé. Hatalmas segítséget jelent, ha nem vagyunk egyedül, hanem többen haladunk az úton, főleg, ha a környezetünk nem éppen támogató az elhatározásunkkal kapcsolatban.

A Luxoya Way of Life életmódváltó programja már sokaknak segített rátérni az életmódváltás útjára. A tizenkét hetes program során hatékonyan elsajátíthatjuk a hatékony életmódváltás alapjait, így a program leteltét követően egyedül is folytatni tudjuk az utunkat, hogy egészségesek és formásak legyünk. Ha a program végén sikerül legalább tíz kilót lefogyni, akkor értékes termékcsomag és bajnoki kupa kerülhet a birtokunkba. Sőt, ha igazán lelkesek és kitartóak vagyunk, akkor akár a program nagykövetévé is válhatunk.