Canon tintapatron rendelés akciós áron!

Nem minden nyomtató használja ugyanazt a tintát. A tintasugaras nyomtatók és a lézernyomtatók abban különböznek egymástól, hogy az egyik folyékony tintát, a másik pedig a tonerport használ. Hasonlóképpen, nem minden tintasugaras nyomtató egyforma abból a szempontból, hogy egyes tintasugaras nyomtatók festékalapú tintát, mások pedig pigment alapú tintát használnak.

Canon tintapatron rendelés olcsón várja az onlinetoner.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és megtalálhatja a Canon patronok széles választékát. Kompakt méretüknek és alacsony költségüknek köszönhetően a tintasugaras nyomtatók népszerű megoldást jelentenek az otthoni nyomtatáshoz. A folyékony nyomtatótinta egyedi tulajdonságainak köszönhetően fényképeket is nyomtat. A tintasugaras tintáknak két fő fajtája van: A festékalapú tinta folyadékban, általában vízben vagy glikolban feloldott színezőanyagból készül. Ez elősegíti, hogy a festék könnyen áramoljon a nyomtatófejből a lapra (és amint ott van, gyorsan megszárad). A legtöbb szabványos tintasugaras nyomtató festékalapú tintát használ, mivel ez az olcsóbb tintatípus. A festékalapú tinták rendkívül élesek a szövegekhez, és gazdag, élénk színeket hoznak létre a képeken. Nem vízállóak, és 5-25 év alatt hajlamosak kifakulni.

Ha festékalapú tintákkal nyomtat, a matt papír választása segít jobb eredmények elérésében. Ez magasabb tintatelítettséget és sűrűbb, élénkebb színeket jelent a fényképeken. A fényes, félfényes vagy matt bevonatú papír általában jól működik festékalapú tintával. Amennyiben Canon tintapatronokat szeretne rendelni de nem szeretne túl sokat költeni, látogasson el hozzánk még ma és válassza ki azt a patront, ami illik nyomtatójához. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket ha kérdéseket szeretne feltenni a patronokkal kapcsolatban.