Black friday nap a Media Marktban

Aki szeretne műszaki termékeket, elektronikus berendezéseket vásárolni, annak érdemes fekete péntekre időzíteni a vásárlást, mivel ekkor hatalmas kedvezmények várják a Media Markt vásárlóit.

A Media Markt fekete pénteki akciói miatt érdemes ellátogatni az áruházba és beszerezni a régóta áhított elektronikus berendezéseket, műszaki termékeket. A Media Markt csatlakozása a fekete péntek eseményhez nagy szó, hisz így rengeteg termékhez olcsóbban juthatnak hozzá a vásárlók. Az elektronikus eszközök általában meglehetősen drágák, ez pedig azt jelenti, hogy ha újra van szükségünk, mert a régi elromlott, vagy csak le szeretnénk cserélni régi eszközünk egy modernebbre, akkor nem feltétlenül van rá lehetőségünk, mivel nem feltétlenül rendelkezünk akkora összeggel, amennyibe a termék kerül. A black friday keretében akár 50-70%-os akciókkal is találkozhatunk, így az sem kizárt, hogy a régóta áhított terméket fél áron tudjuk beszerezni.

Jelenleg az országban 32 Media Markt webáruház található, azonban, ha nincs a közelünkben, akkor sem kell elkeseredni, hiszen akár online is vásárolhatuk. Mindez igaz a többi üzletre is, ami rendelkezik webshoppal, ugyanis a fekete péntek akció nem csak az üzletekre, de az online felületekre is vonatkozik. A fekete péntek idén november 29-re esik, így, ha bármilyen elektronikus eszközt vagy háztartási gépet szeretnénk vásárolni szeretteinknek, akkor érdemes ezt fekete pénteken megtenni. De, akár saját magunkat is megajándékozhatjuk egy régóta áhított elektronikai eszközzel. Érdemes ellátogatni a black.friday.hu weboldalra, ahol bővebb információkhoz juthat a fekete pénteket illetően és megtekintheti az eseményben részt vevő üzletek teljes listáját, valamint a termékkategóriákat.