Bérszámfejtők igényeire szabott HR szoftver

Egy rosszul működő, nem megfelelő funkciókkal ellátott programmal dolgozni olykor kész rémálom. Egy ideig lehet próbálkozni, azonban idővel nagy valószínűséggel eljön az a pont, amikor rádöbbenünk, hogy talán jobban járnánk egy professzionális programmal, amivel sokkal egyszerűbb, gyorsabb és rugalmasabb a munkavégzés.

HR szoftver esetében különösen fontos, hogy olyan funkciókkal legyen ellátva, melyek segítenek a hatékony munkavégzésben. Ha teljeskörű megoldást keresünk, akkor jó választás lehet a Piramis™ bérszámfejtő program, mely jóval több, mint egy egyszerű szoftver. A programot kifejezetten úgy tervezték meg és fejlesztették ki a szakemberek, hogy az biztosan megfeleljen a HR területen dolgozók elvárásainak. Ugyanakkor nem elegendő csupán beüzemelni a szoftvert, hanem igény szerint az egyéb integrált modulok kapcsán is el kell végezni ezt. A szakemberek akár ezek beüzemelését is elvégzik a vállalati igényeket szem előtt tartva, valamint minőségi ügyfélszolgálatot és állandó szoftvertámogatást is biztosítanak. Mindezek mellett a betanítást követően rendszeres webináriumokon és prezentációkon vehetnek részt a felhasználók. A funkciók is testreszabhatók, illetve rugalmasak, így a vállalat folyamatainak és követelményeinek tökéletesen megfelel.

A programot olyan szakemberek fejlesztették ki, akik a szoftverfejlesztés és bérszámfejtés területén három évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan tudják, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy egy szoftver jól működjön és a HR szakemberek is maradéktalanul elégedettek legyenek vele. A program magas színvonalú szolgáltatást nyújt közép- és nagyvállalatok számára versenyképes áron. Egy jó szoftver aranyat ér a munkában, így egy megbízható, jól működő programba érdemes befektetni, hiszen hosszú távon nagyon jól járhatunk általa. Bővebb információk az lsoft.hu weboldalon találhatók!