Az Euroclear vízlágyítói minden igényt lefednek

Magyarország jelentős részén a csapvíz nagyobb mennyiségben tartalmaz kalciumot és magnézium karbonátot egyaránt. Ezeknek a sóknak a fogyasztása az emberi szervezet számára semmiféle hátránnyal nem jár, ám a háztartási gépek esetében sajnos már nem ennyire rózsás a helyzet. A szóban forgó anyagoknak a kicsapódása ugyanis vízkő formájában történik, ami hosszú távon nagyon komoly problémákhoz vezethet.

Szerencsére az Euroclear kínálatában megtalálhatók azok az otthoni vízlágyító berendezések, amelyek segítségével elejét vehetjük ennek a jelenségnek. A Rainwater széria megalkotásakor a legnagyobb hangsúly a könnyű kezelhetőségre és a gazdaságos működtetésre került. Ez utóbbit az intelligens vezérlésnek köszönhetően sikerült elérni, hiszen a precíz kalibrálást követően a vezérlőfej figyeli a fogyasztási szokásokat és a regenerálás idejét is ehhez mérten állítja be, méghozzá automatikusan. Az Euroclear gépei emellett nagyméretű kijelzővel is rendelkeznek, amiről minden szükséges információt le tudunk olvasni pillanatok alatt és természetesen magyar nyelven.

A kialakításnak köszönhetően ráadásul egy nagyobb családi ház esetében is elegendő csupán egyetlen vízlágyító beépítése. A megnövekedett igények lefedése érdekében ugyanis az Euroclear berendezései akár egy colos vezérlőfejjel is rendelhetők. Amennyiben legalább öt különböző vételi pont található az ingatlanon belül, akkor a jelentősebb átfolyás és a nyomásesés elkerülése miatt feltétlenül érdemes ezt a kialakítást választani. További hatalmas előny, hogy az Euroclear ezen szériája rendelkezik automatikus gyantaágy fertőtlenítő funkcióval is, így a tisztítás minden egyes regenerálás alkalmával végbemegy. A Rainwater modellek használata tehát nem csupán rendkívül gazdaságos, de emellett hihetetlenül komfortos is.