A féktárcsa és működési jellemzői

A féktárcsa általában egy vas vagy szén-kompozit tárcsa, amelyet egy autó felfüggesztéséhez erősítenek és a féknyeregben található fékbetétek segítségével állítják meg az autót, amikor a fékpedálra taposunk.

A féktárcsa működési jellemzői egyszerűek. Egy olyan alkatrészről van szó, amely az autó hajtóműjének egy kiemelkedően fontos része és amely a fékrendszer egyik alapalkatrésze is egyben. Az autó fékezésénél fontos szerepet tölt be, hiszen a fékbetétek és a féktárcsa közötti súrlódás által lassítja el a gépjárművet. A féktárcsának számos jellemzője van, mivel gyorsan eloszlatja a hőt, erős és következetes fékteljesítményt biztosítva, ezért a minőség kifejezetten ajánlott egy féktárcsa beszerzése kapcsán. A féktárcsák használata a motorkerékpároknál is gyakoriak, ahol azokat megfúrják, hogy javítsák a nedves időjárási feltételek mellet a fékezési teljesítményt. A féktárcsa előállítási technológiája elérte azt a pontot, amikor is  a lehető legjobb minőséget állítják elő, hogy a vezetés élménye tökéletes legyen minden alkalommal. A minőségi féktárcsa kiválasztása nem mindig egyszerű, ezért forduljon az alkatreszek.hu webáruházhoz, ahol számos termék közül választhatja ki a legmegfelelőbbet a színvonalas alkatrész keresőkből.

Szerezze be Ön is féktárcsáját online, mert nálunk minőséget kap a legmagasabb színvonalú értékesítéssel egybekötve. Legyen Ön is tagja a hatalmas alkatrész megrendelőink táborának és garantáltan nem fogja megbánni, hogy tőlünk vásárolt minőségi alkatrészeket. Az online rendelés egyszerű, de ha gondja akadna vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 62/468-444 telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu email címen. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják jelentkezését a munkanapokon.